vogeltje
foto collage

Het kopje actie is vol trots vervangen door bedankt omdat er genoeg geld gedoneerd is om naar Amerika te kunnen.En wat zijn we daar ontzettend dankbaar voor! Ongelooflijk dat er in een paar maanden tijd meer dan 100.000 euro gedoneerd is! En wij willen heel graag iedereen daarvoor (alvast) bedanken.

 

Het zijn er eigenlijk te veel om op te noemen maar we willen het toch graag proberen.

 

Heel veel kinderen hebben verschillende acties gedaan flessen ingezameld, langs de deuren zelfgemaakte creaties verkocht, hun prachtige haren laten afknippen, gefietst, hun spaargeld gegeven, op de markt spulletjes verkocht, musicals opgevoerd niks was te gek!

30 juni zal basisschool St. Werenfridus uit Wervershoof hun laatste afscheidsmusical opvoeren, wij vinden het een prachtige afsluiter, voor de deelnemende kinderen het afscheid van hun basisschool periode en voor ons de afsluiter van onze actieve inzamelingsperiode en bedanken ze alvast hiervoor.

 

Wij hebben enorm veel steun gekregen van diverse personen en bedrijven. We bedanken de makers van deze schitterende website, Maarten de ontwerper van al onze prachtige logo’s , de notaris, en alle bedrijven waar donatie bussen geplaatst mochten worden, er zijn stickers bedrukt, spandoeken gemaakt, tankbonnen ter beschikking gesteld, auto’s gepoetst, prachtige waxinelichtjes, armbanden en kettinkjes ontworpen, wandborden, oorbellen, Madeliefburgers, loempia’s ,platen en flessen wijn verkocht,poppen van vilt gemaakt, prijzen voor loterijen of bingo’s beschikbaar gesteld en hele lieve kapsters hebben geknipt voor onze kanjer, tandartsen hebben een dag speciaal voor Madelief gewerkt en horeca bedrijven hebben hun bedrijf beschikbaar gesteld om de georganiseerde bingo’s en muzikale acties mogelijk te maken. Ook de verschillende supermarkten die Madelief steunen op verschillende manieren willen we niet vergeten.

 

Binnen enkele dagen na de verschrikkelijke diagnose heeft Angela van het Fotoavontuur ons een heel dierbaar kado gegeven, prachtige foto’s van ons gezin. Nog dagelijks genieten we van de foto’s. Hoewel het verdriet toen (en nu) enorm was stralen de foto’s  blijdschap en liefde uit. Nogmaals bedankt lieve Angela.

 

Er is niet 1 pop-up store opgezet maar 2! En beiden waren een groot succes. Hetzelfde geldt voor de bingo’s niet 1 maar 2 en wat een top organisatie! Op verschillende markten hebben mensen voor de stichting gestaan, heel erg stil (Marjolijn) of juist heel actief.

 

En wat is er veel gesport!  Bij de Miranda Mania, Dynamic fit in Alkmaar en van Den Oever naar Makkum en natuurlijk ook in Frankrijk is er gefietst. Tevens er is gewandeld in Andijk en Nibbixwoud, kinderen hebben gegymd in Den Oever en op Koningsdag in Medemblik kunnen klimmen en klauteren.

 

Lieve collega’s van ons beide hebben onderling gezorgd dat er een bijdrage gedaan is dat heeft ons erg ontroerd.

 

Onze beide werkgevers bedanken wij voor het geven van de ruimte om bij Madelief te kunnen zijn.

 

Vrienden en collega’s hebben tijdens het Truckerfestival in Medemblik zich ingezet voor Madelief met een fantastisch resultaat.

 

Een zeer groot aantal muzikanten hebben zich voor ons ingezet sommige kennen wij persoonlijk heel goed en hebben we al kunnen bedanken maar ook de andere willen we enorm bedanken. Door hun muzikale bijdrage kon er voor Madelief iets moois neergezet worden bij hun thuis of tijdens de verschillende evenementen.

 

FC medemblik ( Nico en Esmee) bedankt. Het is een overweldigend gevoel dat “onze” club waar we al 10 jaar vele zaterdagochtenden langs de lijn staan dit heeft gedaan. Helaas konden we er niet bij zijn maar hopelijk kan Madelief over enkele jaren net als haar broers en zus zich ook inschrijven bij de club.

 

Wij hebben van stichting Jayden4life en Faithontbijt enorme bijdrages mogen ontvangen. En natuurlijk bedanken we Peter Heerschop en student Jordi die een fantastisch bedrag bij elkaar gespeeld hebben in het programma Weet ik veel!

 

Ook alle mensen die gedoneerd hebben op verschillende manieren door bijvoorbeeld op de rekening te storten of een donatie te doen in een van de vele donatiebussen , lege flessen ingeleverd hebben,  gesmst of een lootje in een van de vele loterijen gekocht hebben ontzettend bedankt. Van sommige mensen hebben we zeer emotionele redenen gehoord waarom ze gestort hebben en dat heeft ons diep geraakt.

 

De enorme hoeveelheid lieve kaarten en pakketjes, berichtjes en likes op Facebook geeft ook enorm veel positieve energie. We hebben elke kaart, tekening, sticker, knuffel of al het andere moois wat gestuurd is bewaard en hopen dat later met Madelief nog eens te bekijken en de kaarten terug te lezen. Een extra bedankje gaat uit naar een aantal vaste                                      kaart “stuurders” die nog elke opname er voor zorgen dat haar kamertje extra gezellig gemaakt kan worden.

 

De diverse media bedankt voor het helpen onze acties mogelijk te maken door een mooi stuk te plaatsen of te maken o.a You Medemblik, RTV NH en Utrecht, SBS, de medewerkers van de Delta lloyd regatta en natuurlijk alle dag – en weekbladen.

 

Tevens willen we van de gelegenheid gebruik maken om Frank, Arnoud, Raymond, Elisa en Marisa  te bedanken voor hun inzet om deze stichting tot een succes te maken. En tevens hun partners die er onbedoeld ook mee te maken hebben gekregen.

 

Natuurlijk willen we onze ouders, broers en zussen, ooms, tantes, neven, nichten, vrienden, vriendinnen en lieve buurtjes bedanken dat doen we bij deze maar zullen dat later ook weer doen want voorlopig zijn jullie nog niet van ons af.   De stichting heeft haar streven gehaald maar Madelief zelf is nog lang niet klaar dus we hopen nog heel lang jullie steun te mogen ontvangen.

 

 

Rest ons nog als allerlaatste dat we heel graag de anonieme persoon(en) willen  bedanken die het voor ons mogelijk gemaakt heeft dat wij nu al kunnen zeggen:

” WE ZIJN ER, WE KUNNEN NAAR AMERIKA”.

Ik heb het eerder gezegd maar woorden om te omschrijven hoe blij we zijn en hoeveel rust dit ons geeft kan ik op dit moment niet bedenken.

 

 

We gaan er voor dat Madelief over anderhalf jaar tussen ons in met haar rugtas en schoolbeker door de gangen van de Jozefschool loopt met een grote glimlach naar juf Nellie zwaait en naar de kleuterklas gaat voor haar eerste schooldag.

 

 

Wij zullen jullie allemaal altijd dankbaar blijven voor het mede mogelijk maken van al die prachtige geluksmomenten die hopelijk in het verschiet liggen..

 

 

We hopen dat we niemand vergeten zijn, mocht dit per ongeluk toch het geval zijn alvast onze oprechte excuses.

Heel veel liefs Mark, Suus, Yannick, Yoran, Jelle Pepijn, Roosmarijn en natuurlijk van onze kleinste kanjer Madelief

 

 
Deze website is ontwikkeld en ontworpen door Bens