vogeltje
foto collage

Stichting

Doelstellingen van Stichting Madelief Boon

Stichting Madelief Boon heeft meerdere doelen. Het primaire doel is het genereren van financiƫle middelen ter bestrijding van alle kosten die gemaakt moeten worden om Madelief te behandelen. Deze worden niet door de zorgverzekeraar of andere instanties vergoed.

Onder deze kosten vallen ook zaken die (in)direct van invloed zijn op de behandeling. Denk hierbij aan kosten voor levensonderhoud, reis- en verblijfkosten van zowel Madelief als het gezin Boon in binnen- en buitenland.
Een tweede doel is het ondersteunen van Madelief en het gezin Boon op het gebied van PR en communicatie. Denk oa aan overleg met sponsoren die iets voor Madelief willen gaan organiseren. Op deze manier kan de familie Boon zich primair richten op de behandeling en ondersteuning van Madelief en alles wat daar bij komt kijken en uiteraard de zorg voor de rest van het gezin.

Ten slotte heeft Stichting Madelief Boon geen winstoogmerk. De stichting vergaart de gelden en andere zaken slechts als bewaarder/tussenstation ten behoeve van bovenstaande.

 

Donatiemeter

10.000 / 10.000

Donaties


Deze website is ontwikkeld en ontworpen door Bens