vogeltje
foto collage

Surprise!

24 april 2017 | Door: Suus

Toen we naar Amerika moesten voor de immunotherapie die je daar zou krijgen leerde we Jack en Lena kennen. Zij zorgden dat we daar een huis hadden. En bijzonder genoeg is het ze voor de meer dan 30 gezinnen die ze geholpen hebben gelukt niet alleen een huis te vinden maar een THUIS.

Op het moment dat wij namelijk de drempel overstapte voelde het als thuis.

Toen we Jack en Lena na een week of twee in Amerika ontmoette was er gelijk een klik. Ontzettend lieve mensen die zich keihard hebben ingezet alle families die naar Amerika moesten.

Een paar weken geleden hoorde ik dat Jack en Lena naar Nederland kwamen en dat ze ons graag nog eens wilde ontmoeten. Met ons bedoel ik niet alleen ons gezin maar ook de ouders van Pepijn, Floor en Jules. Spontaan besloten we om de groep zo groot mogelijk te maken en we probeerde iedereen die Jack en Lena ontmoet hadden te bereiken en te vragen of ze ook op de surpriseparty wilde komen.

Gister was het zover! Met dank aan Jitty van het Funfestijn konden we daar Jack en Lena verrassen!

Het werd een bijzondere middag met een lach en een traan.

Jij sprong, rende en speelde uitgelaten in het funfestijn samen met de lotgenootjes en hun broers en zussen. Voor alle andere mensen in funfestijn moet het een gezellige club geleken hebben.

En dat was het ook. Maar wat was het ook moeilijk. Te weten dat er nog meer kinderen hadden moeten rennen en springen en vragen of ze echt niet nog een ijsje mochten.

Ik was vorige week naar de psycholoog en kreeg daar ‘de wondervraag’ wat zou jij wensen vroeg ze mij? Ik werd zo boos dat ze die vraag aan mij stelde. Had ze dan niks begrepen van wat ik haar vertelde? Waar ik mee worstel? In welke angst wij leven?

Na gister begrijp ik het nog minder. Het verdriet van een ouder die een kind verliest is zo onmenselijk groot. Het verdriet van een broer of zus die zijn zusje of broertje moet missen snijdt je letterlijk door je ziel.

Kom een dagje in ‘onze wereld’ de wereld van lotgenoten en je hoeft nooit meer te vragen wat ons wonder zou zijn.

Lang tijd om ‘na te voelen’ wat die dag met mij gedaan heeft heb ik niet.
Vandaag is weer een nieuwe dag met andere emoties.

Je grote broers Yannick en Yoran zijn jarig. 16 jaar!

En jij hebt beloofd te helpen met de hapjes en de drankjes dus ik zal je wakker maken kleine prinses want je moet aan het werkπŸ˜‰8 reacties geplaatst

 1. Dieuwke
  Gepost op: 24 april 2017
  foto collage

  Wat zou jij wensen… Pfff…
  Mooi dat jullie die lieve mensen uit Amerika hebben kunnen verrassen en ja wat is dat dan ook weer dubbel zo’n ‘reΓΌnie’.
  Voor vandaag: ontzettend van harte met de grote broers? Fijne dag enne werkse mama en Madelief πŸ™‚

  liefs uit Rhenen

 2. Janny Jager
  Gepost op: 24 april 2017
  foto collage

  Wat jullie meemaken, is onvoorstelbaar. En “domme” vragen zullen er altijd blijven komen. Net zoals ” wij bliijven maar weg, wij kunnen er niet zo goed tegen”, dan zeg ik: nee, wij ook niet, maar wij moeten!! Wij wensen jullie weer veel liefs voor de toekomst, en fijne verjaardag voor de jongens. Fijne vakantie Madelief en geniet van Koningsdag!

 3. Joke en Ja Buij
  Gepost op: 24 april 2017
  foto collage

  Wat weer een goed stukje Suus! Gefeliciteerd met je grote boys!

 4. Elga
  Gepost op: 24 april 2017
  foto collage

  Wat je jezelf wenst is vrij van zorgen en de noodzaak te verwerken….. genieten pluk elke dag samen en maak er een boeket van in liefde met man en kinderen

 5. Marga
  Gepost op: 24 april 2017
  foto collage

  Lieve mensen, als moeder van een overleden kindje is het jullie en meer ouders zeker wel gegund dat jullie blij en vrolijk mogen zijn en natuurlijk doet het af en toe pijn. Maar geniet aub van de mooie tijd die jullie wel mogen hebben en maak er zoveel mogelijk een feestje van en helemaal vandaag. Gefeliciteerd met jullie jongens 😘

 6. Dijkstra
  Gepost op: 24 april 2017
  foto collage

  Gefeliciteerd met de tweeling. Emoties blijven komen en gaan, dat doet veel met jullie en dat is te begrijpen. Goed dat je daar Hulp in gezocht hebt. En wat je wilt dat wil iedereen voor jullie. Fijne dag vandaag.

 7. Yvette
  Gepost op: 24 april 2017
  foto collage

  Goedemorgen Lieve Allemaal .
  Wat fijn dat jullie elkaar konden treffen . . Alles zeker met een dubbel gevoel , maar ook dankbaar dat het jullie voor nu goed gaat. En dat Madelief ook goed gaat. En als een echt lief meisje met haar streken Door haar kleuter tijd heen groeit.
  Van harte gefeliciteerd met jullie grote mannen Yannick ( zo heet onze zoon ook van 28 jr) en Yoran. Heb met elkaar een mooie dag , maar met de hulp van Madelief gaat dat vast goed komen .

  Hartelijke groeten uit Anna Paulowna πŸ™‹

 8. Fenna Rozenga
  Gepost op: 24 april 2017
  foto collage

  Prachtig geschreven. Van harte gefeliciteerd met de tweelingen Mafeluefmama goed helpen hoor!!!!😘😘

Deze website is ontwikkeld en ontworpen door Bens