vogeltje
foto collage

Ikke Amerika toe joehoe!!

30 juli 2015 | Door: Suus

Morgen wordt Madelief alweer voor de 10e keer bestraald. En wat doet ze het weer goed. Ze loopt de laatste 2 dagen zelf naar binnen ( op haar blote voeten: ” mag wel van de dokter mama” ) en gaat heel ontspannen de narcose in. Vrij snel na de bestralingen is ze wakker net zoals daarvoor. Het is echt heel fijn dat het zo ” makkelijk” gaat.

Amerika komt ” ineens” wel heel dichtbij. Afgelopen week schreef ik nog dat we problemen hadden om een afspraak te krijgen op het consulaat. Mark heeft ze gebeld en er werd geadviseerd een mail te sturen met verzoek om vervroeging en dat werkte. Vrijdagavond om 23.00u kregen we bericht terug dat we vandaag 30 juli al komen mochten. Dat hadden we echt niet verwacht, ik hoef niet te omschrijven hoe blij we waren denk ik!

Snel moesten we de laatste formulieren nog regelen, ik was echt ontzettend bang dat we iets verkeerd zouden doen. Ik heb me werkelijk druk gemaakt om alles, zelfs om de kleur papier waar het op afgedrukt werd. Vandaag om 11.00u hadden we de afspraak. We waren met z’n alle omdat we direct door moesten rijden na de bestraling omdat we het anders niet zouden redden.

Het was een spannende ochtend voor ons allemaal, behalve voor Madelief! Wij zaten allemaal keurig op de stoelen maar Madelief rende rondjes om ons heen en was heel druk met het zich, zoals peutertjes dat doen, heel luid af te vragen wat voor “onderdelen” wij allemaal hebben.

Niet de allerbeste timing maar misschien toch ook wel, we hebben er wel ff vreselijk hard om kunnen lachen en dat maakte de spanning even minder groot.

Lang verhaal kort… De papieren werden niet eens bekeken en we krijgen de visums dinsdag in huis! Echt ik was zo opgelucht!

Ook hebben we gehoord dat Madelief 31 augustus in het CHOP verwacht wordt! We zullen waarschijnlijk 17 of 18 augustus vliegen. Dat is al over 18 of 19 nachtjes!  En hoewel we dat al een tijdje hoopte is de bevestiging fijn maar heel spannend tegelijk. Nog amper 3 weken.

Nog 3 weken om alles voor te bereiden, nog 3 weken afspreken en kletsen  met vrienden, nog 3 weken elke dag s ochtends even met mijn vader bellen hoe het ging / gaat vandaag, nog 3 weken waarin onze kinderen zoveel mogelijk willen afspreken met vrienden en er af en toe gezellig iemand kan logeren, nog 3 weken om nog een keer bij oma in Bolsward te logeren of nog even bij opa en oma in Medemblik te eten, nog 3 weken in onze vertrouwde omgeving, zowel thuis als in het ziekenhuis en wederom vinden wij het allemaal heel spannend en Madelief?

Die zegt alleen, ikke Amerika toe joehoe!!!

 

 

 

 

 

 27 reacties geplaatst

 1. Sanne
  Gepost op: 30 juli 2015
  foto collage

  Mooi omschreven!

 2. Tonny
  Gepost op: 30 juli 2015
  foto collage

  Jeetje wat een roerige tijd voor jullie allemaal. Wat kan er veel gebeuren in zo’n korte periode. Heel veel succes met de verdere voorbereidingen. Dat wordt dus skypen voor de kids.

 3. Marije
  Gepost op: 30 juli 2015
  foto collage

  Zo dat komt dan wel heel erg snel dichterbij. je hebt het weer mooi beschreven. De opluchting dat alle papieren rompslomp geregeld is om te mogen gaan spat er vanaf. Geniet nog maar lekker van alles en iedereen hier.

 4. Toos
  Gepost op: 30 juli 2015
  foto collage

  Komt allemaal goed, heel veel sterkte en neem een voorbeeld aan jullie kleine/grote KANJER. Wat ’n scheetje !!!!

 5. Linda
  Gepost op: 30 juli 2015
  foto collage

  Wat een fantastisch nieuws! Met deze bevestiging komt het allemaal wel erg dichtbij en ik kan me voorstellen dat dat heel spannend is. succes met de laatste voorbereidingen!! Liefs xx

 6. leonie
  Gepost op: 30 juli 2015
  foto collage

  Jeetje wat spannend..heel veel succes en sterkte in Amerika!

 7. Jolanda Dijkstra
  Gepost op: 30 juli 2015
  foto collage

  Wat fijn en heel veel Sterkte in Amerika . Fijn dat Madelief ook zo enthousiast is .

 8. ineke
  Gepost op: 30 juli 2015
  foto collage

  geweldig nieuws .
  en wat neem ik mijn petje voor jullie af, wat een positifie tijd geweldig, tuurlijk moet je zo wel zijn ,maar is verdomd moeilijk denk ik zomaar.
  heb zelf ook een zoon met een vorm van kanker waarvan hij de enigste op deze aardbodem is, en er niets over bekend is, hoe te behandelen en hoe t verloop zal zijn.
  hoop zo voor jullie dat het allemaal goed gaat komen met jullie kleine/grote kanjer.
  lieve groetjes van mij ,en een hele dikke knuffel voor madelief

 9. Renate
  Gepost op: 30 juli 2015
  foto collage

  Wij zijn namens sportschool maakmefit.nu
  Zo onwijs blij en gelukkig voor jullie!
  Wat mooi dat alles gelukt is en jullie naar Amerika mogen!
  Heel veel liefde, kracht en geluk en gezonde cellen gewenst!!!

 10. Janny Jager
  Gepost op: 30 juli 2015
  foto collage

  Nu gaat het gebeuren, dit is wat jullie graag willen, samen naar Amerika.
  Geniet van de tijd er naar toe, pas goed op jullie zelf,en doe rustig aan.
  Bedankt voor alle stukjes die je schrijft, om ons te invormeren, waar haal je de energie soms vandaan, geweldig.
  Sterkte en veel liefs.

 11. Jetty Proost
  Gepost op: 30 juli 2015
  foto collage

  Lief meiske ik wens je heel sterkte en een goede vlucht naar Amerika. Papa en mama ik wens jullie mega veel sterkte met alles. Groetjes Jetty

 12. Ad
  Gepost op: 30 juli 2015
  foto collage

  geweldig verhaal,spannend allemaal ik wens jullie heel veel succes en veel sterkte in Amerika blij voor jullie dat het nu zover is.

 13. klaassiens
  Gepost op: 30 juli 2015
  foto collage

  Theetje wat een mooi en warm verhaal .Maar vooral wat een goed nieuws.Heel veel succes en voor Madelief een hele dikke knuffel.

 14. Henk en Lieda Muller
  Gepost op: 30 juli 2015
  foto collage

  Hallo Suus. Ik ben de moeder van Theo Muller en Linda is mijn lieve( ex ) schoondochter. Ik heb je steeds gevolgd met jullie dochter. Nooit eerder gereageerd omdat je overspoeld zal zijn met van alles.
  Maar nu het zo dichtbij komt dat jullie met Madelief naar Amerika mogen gaan wil ik mede namens mijn man, jullie echt alle sterkte toe wensen met een geweldige goede afloop voor Madelief. Ik zal je blijven volgen en vreselijk duimen voor jullie. Heel veel liefs van ons Henk en Lieda xx

 15. Verony
  Gepost op: 30 juli 2015
  foto collage

  Wat een geweldig nieuws en wat fijn dat jullie snel naar Amerika kunnen. Al is het nu wat heftig,maar het is goed zo.
  Het beste nieuws is natuurlijk dat jullie Madelief zo’n kanjer is tijdens de bestralingen. In Amerika gaan jullie het ook vast redden met elkaar. Ik ben heel blij voor jullie,knuffel van ons.X

 16. Wilna v d Groep
  Gepost op: 30 juli 2015
  foto collage

  Lieve Madelief. Wil jou heel veel sterkte en succes wensen in Amerika. Ook papa en mama en je broers en zus heel veel sterkte. Het zal best ingrijpend zijn voor jullie allemaal. Maar je gaat voor de beste resultaat. Een lieve groet van Wilna voor jullie allemaal

 17. Joke en Ja Buij
  Gepost op: 30 juli 2015
  foto collage

  Wat spannend allemaal! We hopen dat het allemaal goed gaat in Amerika.We zullen duimen voor jullie kanjer.

 18. Annelies
  Gepost op: 30 juli 2015
  foto collage

  Lieve allemaal,
  Wat fijn dat het zo goed gaat met de bestralingen en wat is Madelief weer stoer! Fijn dat jullie naar Amerika kunnen, maar wat gaat dat ineens snel! Wat vreselijk spannend allemaal. Heel veel sterkte alvast. We zullen jullie missen! Gelukkig zijn jullie nu nog dichtbij. Heerlijk om de kinderen in de speeltuin te zien en Madelief te horen kletsen.

 19. Monique
  Gepost op: 30 juli 2015
  foto collage

  Alvast heeeeeel erg veel succes daar in Amerika! Spannend hoor!

 20. Natasja
  Gepost op: 30 juli 2015
  foto collage

  Zeker weten Madelief je gaat naar Amerika! Een groot spannend avontuur is het voor haar en wat fijn dat jullie nu weten waar jullie aan toe zijn! Nog drie weken…ik denk dat Anouk Jelle heel erg gaat missen..maar inderdaad dat wordt veel facetimen 😉
  Zet m op alle 7 x

 21. Yvette
  Gepost op: 30 juli 2015
  foto collage

  Lieve familie …wat een goede berichten …Fijn om te lezen dat het met Madelief goed gaat…met recht zullen het roerige dagen /weken worden …maar alles voor het goede doel..jullie Madelief… ondanks alle druk wens ik jullie mooie weken samen met familie en vrienden .. en op naar Amerika..
  Rest mij om jullie gezin het allerbeste toe te wensen in Amerika en op goede berichten over Madelief haar behandelingen ….
  Hartelijke groetjes….

 22. Dieuwke
  Gepost op: 31 juli 2015
  foto collage

  Oh WoW jullie gaan echt! Joehoe voor Madelief! Op naar beter! Sterkte met afronden en beginnen! Jullie kunnen het en Madelief helemaal. Liefs

 23. yvonne
  Gepost op: 31 juli 2015
  foto collage

  Prachtig verwoord (zoals altijd!)geweldig nieuws voor jullie allemaal!!Wel even een paar traantjes gelaten…dit keer van geluk ben zo blij voor iedereen! Knuffel uit Schagen

 24. Adinda Lont
  Gepost op: 31 juli 2015
  foto collage

  Mooi dat het gelukt is,maar wel weer een spannende nieuwe periode voor jullie allemaal. Veel succes met de voorbereidingen!

 25. aneta
  Gepost op: 1 augustus 2015
  foto collage

  Hel vel success in America en sterkte:-) dikke kiss voor Madelief van Dawid en Sebastian

 26. Rommy Meurs
  Gepost op: 3 augustus 2015
  foto collage

  Lieve familie Boon….het gaat gebeuren allemaal. Wat een spannend gevoel moet dit geven. Joe hoe ik ga naar Amerika toe zal ze nog in lengte van dagen zich kunnen herinneren. De dappere Madelief, maar ook de andere kinderen. Ik geef het je maar te doen. Opeens ben je in een totaal ander vreemd land.
  Ik hoop met heel mijn hart dat het jullie goed gaat in alle facetten.En Suus ik verlang nu al naar de nodig mooie verhalen die je daar ook zo nu en dan zal plaatsen. Want natuurlijk blijven wij met z’n allen met jullie meeleven.
  De nieuwe scholen, een ander huis…En als laatste het doorstaan van de behandelingen voor jullie dappere Madelief. Het ga jullie intens goed met z’n allen….heb ondanks alles een fijne tijd met elkaar. Hier wachten wij op de terugkomst met het waardevolle succes. Dikke knuffel voor jullie allemaal.

 27. Peter & Bianca
  Gepost op: 6 augustus 2015
  foto collage

  Hoi lieve familie Boon Baas,
  Wij en de kids natuurlijk wensen jullie ontzettend veel geluk toe daar in Amerika, vooral voor die lieve kleine schat maar ook zeker voor pappa, mamma, en de andere kiddo’s,
  Heeeeeeeeeeeeeeeeel veel geluk, liefde, plezier, mooie momenten en bovenal waar wij zeker voor zullen duimen de gezondheid voor de kleine prinses die het o zo verdient…..
  Dikke knuffel van ons 4’n uit Westervoort.

Deze website is ontwikkeld en ontworpen door Bens