vogeltje
foto collage

Het gaat goed met je deel 2

9 maart 2015 | Door: Suus

zondag was een prachtige bijna lente dag. We zijn naar de speeltuin achter ons huis gegaan. Alle buurtjes waren daar ook. Het zag er uit als vanouds. De ouders gezellig kletsend op de bank, de kinderen aan net spelen om ons heen. Alleen hoe hard mama het ook probeerde het voelde niet zo. Ik ben constant bang dat er iets met je gebeurt. Ook hier weer die “angst” voor virusjes. Ik was altijd de moeder die het hardste riep; mijn kinderen zijn nooit ziek! Paracetamol had ik niet in eens in huis en een snottebel af en toe dat hoorde er bij hoor! En nu is alles zo anders. Onze lieve buuf wilde me een knuffel geven, nee doe maar niet zeg ik dan, dat voelt zo gek, want het liefst doe je “gewoon” maar stel dat ik per ongeluk een griepje op loop, dan houdt dat in dat ik niet bij jou in de buurt kan zijn en dat risico wil ik niet nemen.

Om te eindigen waar ik mee begon, het gaat goed met je!
En met mama? Ik doe mijn heel hard best en probeer positief te blijven, dat lukt ook best goed maar aan sommige dingen raak ik maar niet gewend…10 reacties geplaatst

 1. Sanne
  Gepost op: 9 maart 2015
  foto collage

  Zo begrijpelijk als t om je kind gaat, mooi geschreven.

 2. Verony
  Gepost op: 9 maart 2015
  foto collage

  Mooi verwoord Suus. Je doet het geweldig. Je mag trots op jezelf en je gezinnetje zijn.
  Liefs voor jullie.x

 3. Oma greet
  Gepost op: 9 maart 2015
  foto collage

  Liefs xxx

 4. Emma
  Gepost op: 10 maart 2015
  foto collage

  wat doen jullie het goed! Ik vind het zo knap… En wat beschrijf je t mooi. Op naar het volgende positieve bericht!

 5. Lydia
  Gepost op: 10 maart 2015
  foto collage

  Heftig die angst, haar weerstand is ook zo laag nu, dat ik je heel goed begrijp. Het kan zulke grote angstige gevolgen hebben. Ik vind je een topmoeder! SuPer dat Madelief het zo goed doet, daar zijn wij hier ook erg blij mee. Ik knuffel jou en haar van een afstand ff ok, geen bacterie gevaar iig

 6. margriet
  Gepost op: 10 maart 2015
  foto collage

  Wat is het fijn, dat het zo goed gaat met jullie kleine schatje…en wat kun je het allemaal mooi beschrijven.
  Dat alles, wat zo normaal is, je allemaal zo angstig maakt…is heeeeel goed te begrijpen..
  Je kan, en mag het toch niet laten gebeuren, dat die kleine lieverd een virus of iets dergelijks op zou lopen.
  En ..heel fijn, dat je ons allemaal op deze manier op de hoogte houdt.
  Heel veel sterkte…voor de kleine Madelief, en ook voor jullie allemaal. Xxx

 7. Rommy
  Gepost op: 10 maart 2015
  foto collage

  Lieve Suus, mama van Madelief en het mooie gezinnetje! Maar wil je wel even zeggen uit de grond van mijn hart: je bent een “super moeder”!…dan ook nog al de liefdevolle mooie verhalen ….petje af voor jullie!

 8. pauline
  Gepost op: 10 maart 2015
  foto collage

  Lieve Susanne en je doet het zo geweldig , en ik begrijp dat je nooit aan alles zult wennen en natuurlijk wil je dicht bij je dochter blijven en niet ziek worden…….Ik vind je een SUPER-lieve moeder die zo zorgzaam en vol van begrip naar Madelief toe is en je doet het toch allemaal maar. Lieve Susanne, je bent gewoon een KANJER van een moeder en jij geeft Madelief alles wat ze op dit moment zo nodig heeft . Petje af….voor de hele familie samen gaan jullie het redden, samen kunnen jullie het aan omdat er LIEFDE is, grote liefde voor elkaar . LIEFDE is de grootste energie naar genezing ! Heel veel sterkte en met heel veel lieve mensen gaan we jullie er verder doorheen trekken !!!

 9. Monique
  Gepost op: 10 maart 2015
  foto collage

  Lieve Susanne,
  ik ken je angst al had mijn een ander soort ziekte (leukemie)
  maar als het daar ook even goed mee ging was ook ik bang voor virusjes.
  maar je ben een kei van een mama een mama een mooi meissie Madelief
  wat is Madelief een toppertje kortom gewoon een hele leuke meid wat gelukkig geniet van de dingen die haar bezighouden
  en samen met het gezin zijn jullie kanjers echt waar iederen probeerd jullie te helpen en ook ik en zal dat blijven doen.veel liefs van Monique

 10. pauline
  Gepost op: 14 maart 2015
  foto collage

  Lieve familie , en ik wil nog even reageren op die fantastische Bingoavond voor Madelief en ik krijg warme tranen wanneer ik weer Charlotte hoor zingen ………niet alleen Madelief luistert vaak, deze Oma ook en ik wil zeggen : ‘ Ga met God , en Hij zal met je zijn ” …..ik hoop Madelief dat je weer thuis mag zijn samen met mama om bij je papa , broers en zusje te mogen zijn . xxx

Deze website is ontwikkeld en ontworpen door Bens